Eco Slim caroten de la sănătate

Eco Slim activarea vitaminei D în operațiuni nevoie de vitamina A de particule, un exces de vitamina A, vitamina d inhibă efectele pe aparatul destinatarului. De obicei, vitamina A și vitamina D molecule împreună, stimuleaza Gena, Dar cu un exces de vitamina D, care este cel mai american dreptul de – a două molecule de vitamina A, împreună slab stimulează receptorii de vitamina D și de a preveni suplimentar receptorilor de vitamina D, impactul lor.

 

Eco Slim acțiune și efecte

Eco Slim

Este vitamina organizarea mecanism de gestionare la nivelul intestinului. Este de celule specializate pentru grupuri de senzori, pentru a nevoia organismului de vitamine. În caz de http://conditie-fizica.ro/eco-slim-forum-pareri-picaturi-pret-farmacii-prospect-plafar-catena-romania-functioneaza-capsule/ necesitate, bélsejtek de aspirare de vitamina-vitamina karotinoidokat, cum ar fi beta-carotenul se găsește în neferoase legume și fructe – și conversia karotinoidokat retinol, dar numai în cazul, când organismul are nevoie. Dacă este destul de o mulțime de retinol în organism, de aceea specializate bélsejtek știu că nu avem nevoie de mai mult. Cu toate acestea, atunci când ficat de cod sau retinol acetat sau palmitat retynil acceptat, atunci pre-retinol în sistem, reglarea mecanismelor de bypass blocare.

D-vitamine, spre deosebire de ceea ce vă puteți folosi în mod constant, și apoi selectați organizarea, vitamina A parte pentru reutilizare. Când mai sus pre-retinolul este unul dintre luând acest număr suplimentar de retinol se poate face în sistem, care nu este în măsură să rapid pentru a Eco Slim reduce pierderile, pentru a scăpa de. Luni, uneori chiar ani, până când excesul de vitamina c se elimină din organism. Pre-prestate de retinol mic, dar, în general, oasele toxicitate plumb.

Omul doză de ficat mănâncă la fel de pre-retinol și intră în organism, și de a reduce conținutul de vitamina D, a calciului din intestin. Recent nutritive de cercetare, oamenii de stiinta au descoperit ca un consum ridicat de retinol complet distruge vitamina D, pe lângă proprietățile de protecție, de colon adenom (o tumora benigna) împotriva, iar pentru unii americani, aproximativ 10 000 UI de retinol, care iau în zi, că doza toxică. Numărul de americani să cumpere vitamine și ulei de pește să se aplice în prealabil ușor doza de retinol, dar de înaltă toxicitate oase.

În 232.550, în principal, cu participarea a 67 de studii randomizate controlate de revizuire, analiză, cercetare, s-a constatat că vitamina îmbunătățește összhalálozás, poate, acesta a fost efectul de vitamina D în ceea ce privește mecanismul de acțiune. Vitamina echipamente pot fi legate de o moarte prematură. Teste de retinol în serul sanguin nu este exactă.

Eco Slim beta-caroten afectează sănătatea

Eco Slim

Celebrul Doctor Alfred Hess, care a descoperit că vindecarea solare de rahitism, în 1933, a avertizat vitamina a, consum de amenințare. Așa a concluzionat: “faptul că în fiecare zi, câteva mii de unități de vitamina A întrebare trebuie, desigur, răspunsul este că această terapie prin absurd, care, din fericire, aceasta este doar temporară de nebunie”. Din păcate, această profeție nu s-a împlinit.

Americanii încă să ia o multivitamine și/sau de ulei de pește iau mai puțin de vitamina D și daune mai multe vitamine. Vitaminele, de exemplu, până de curând, un nivel scăzut de vitamina D (200-400 de unități), dar doza mare de таблетированного retinol (5000-10000 u) conținute. Și în acest nu este nimic moderne de ficat de cod, 1 lingura cantități pot fi găsite sub cantitatea de vitamina D (de la 400 la 1200 de unități), dar o cantitate excesivă de pastile de retinol (5000-15.000, și, uneori, chiar până la 30 000 de unități).

În timp ce nivelul de vitamina D poate fi măsurată în sânge de vitamina A (retinol în ser) măsurarea nu este exactă. Până de curând, vitamina A de toxicitate de măsurare alt mod de biopsie hepatică. Recent lansat încă o vitamina aluat: total de esteri de retinol. Adulți femei americane, realizat în rândul vitamine studiile au arătat că 4% au avut un nivel de comune, ester de retinol, care este, de obicei, grave de supradozaj, care distruge ficatul, dar nimeni nu a fost redus.

În timp ce în SUA, deficitul de vitamina A, frecvență foarte rare și toxicitate vitamina a și este comun, trebuie să vă avertizez, nu este nevoie de ulei de pește și vitamine, în care ретинила Eco Slim palmitat sau acetat, deoarece acest lucru poate dăuna sănătății lor și de a afecta performantele sportive. În schimb, mănâncă o mulțime de morcovi, dovleac, pepene galben și alte legume portocalii și fructe, care au o mulțime de vitamina A elővitaminjából, din care organismul poate sintetiza suma necesară pentru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *