De ce trebuie consumate alimente bogate in beta-caroten

În general, beta-caroten din legume și beta-caroten, beta-caroten, vitamina probiotice, ceea ce înseamnă că această substanță, din care organismul, ficatul, vitamina este capabil să producă. Pe caroten acest compus este cel mai comun. Este rosie cristalin substanță în ambele capete vom găsi beta locale și 8 de unități, astfel încât tetraterpének este clasificat ca noi. Beta-inele între szénlánc vergeturi, care sunt asociate cu legături duble, acesta conține toate-trans-structura scrisorii. Din acest material se face de vitamina c, beta-caroten, beta-caroten. această enzimă, folosind două molecule de retinol, vitaminele se dezintegreze.

beta-carotenul este un colorant crema

Știm că beta-carotenul-culoare portocaliu, așa că, dacă vă întrebați-ne, că aceasta este ceea ce în acest material, atunci tot alergat imediat la galben sfeclă de zahăr. da, dar așa cum ar fi beta-caroten, clorofila ca компаньонки, de asemenea, se poate observa, deci, pline de culoare, de asemenea, plante sunt bogate în beta-caroten surse.

Este o combinatie frumoasa, de aceea orice plantele verzi se pot întâlni, dar în cantități mari de rubarbă, morcovii, spanacul, varza, pepene galben, caise contin. Desigur, astăzi, aici aveți nevoie pentru a calcula cât de multe substanțe chimice nocive, cele mai multe dintre aceste plante nu oferă suficientă o sursă de vitamine.

Nu este suficient numai la morcovi, trebuie să verificați că, dacă nu sunt garantate pentru a fi organice, mai mult de cadmiu și nitrați conțin, cum ar fi beta-caroten. În plus, chiar și în căldură, prin urmare, de gătit și de copt, precum și să întreprindă acțiuni concrete planta de vitamine. Impactul asupra mediului rezultat și obiceiurile culinare, deoarece este necesar pentru a curăța de beta-caroten pentru a obține organizarea, în formă de capsule. http://dietadeslabire.info/

Este OBLIGATĂ acum este ușor pentru a obține într-o varietate de magazine alimentare de sănătate și de la magazinul de mai jos. Supradozaj pericolul acestui caz, și nu am nevoie chiar de a păstra, beta-caroten, pentru că organismul pur și simplu transformă în vitamina A, despre cât de mult am nevoie. Excesul de a părăsi corpul.

Beta-caroten, trebuie să știți despre valoare Beta-carotenul este , care pigmenți de plante, substanțe colorante, unul din grup. Tip de antioxidanti de care organismul uman într-un timp scurt vitamine vor fi recalculate. Anterior, oamenii de știință credeau că beta-carotenul în vitamina A, Și doar mai târziu a aflat că beta-carotenul este unul din elementele de vitamina.

De ce este util pentru beta-caroten?

Vitamina A joacă un rol important în funcționarea sănătoasă a ochilor, o vedere buna, sistemul imunitar la îmbunătățirea și menținerea sănătății. Studiile au arătat că oamenii care beau regulat de alimente, legume și fructe, care sunt bogate in beta-caroten, mai puțin susceptibile de a fi afectați de boli de inima si anumite tipuri de cancer, dezvoltarea de cote prea mici. În plus, virusurile pot fi mai puțin deschise, care au un număr suficient beta-caroten pentru a lua cu tine. Pielea, de asemenea, are un efect bun, de aceea trebuie să umple în mod regulat.

Deși există norma zilnică Recomandată (DZR) de vitamina A, dar nu există рда separa de beta-caroten. Medie zilnică de hrană, în timp de 1-3 mg, va aduce în viața organizației, care acoperă necesarul zilnic. Cu toate acestea, este important să știți că un supliment alimentar sub formă de numai sub supravegherea medicului, se recomandă să ia, cum ar fi beta-caroten producător de supradozaj!
Ce puteți găsi în beta-caroten?
De obicei, vitamine și minerale, în cazul beta-caroten-este adevărat că cele mai bune surse naturale pentru schimbul de organizare, necesare și utile suma. Iată câteva produse care beta-caroten este bogat în: morcovi, cartofi dulci, dovleac, spanac, varza, unele fructe (de exemplu, pepene galben, caise)

Cel mai de beta-caroten din fructe și legume proaspete, congelate versiunea jellezően mai puțin de beta-caroten. Ceea ce poate fi un factor de risc pentru beta-caroten consum? Efecte secundare. Obiceiurile alimentare pot fi găsite beta-caroten suma are o mulțime de efecte secundare. Ar putea fi faptul că, dacă o mulțime de beta-caroten iei pe tine, apoi galben, portocaliu poate fi pielea. Acest lucru este doar temporar și absolut inofensiv.

De risc. Chiar dacă o cantitate mare de beta-caroten, efectul nu este încă clar, doze mari de vitamina A, și, probabil, beta-caroten, de asemenea, poate fi toxic pentru ficat. Prin urmare, nu recomand un singur produs – cumpara – în loc de a răspunde la o varietate de legume, fructe bogate în hrană.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *