Beta-caroten – surse de impact asupra organismului

Beta-caroten-vitamina cea mai importantă sursă, și aproape întotdeauna galben, și roșu în plante pot fi găsite. În timpul iernii, mai ușor, morcovi, dovleac la cuptor, varza sau gălbenuș de ou, putem introduce în organism, și multe boli pot fi evitate. Liposolubile vitamina a, deoarece sănătoase ale mucoaselor și bun depozit de viziune, dar, deoarece supradozarea poate fi periculos, mult mai sigur, daca natural beta-caroten suplimente.

De ce avem nevoie de beta-caroten

Pot ajuta cu vedere în reparații, dacă în fiecare zi morcov elropogtatunk, ca, de exemplu, hemeralopia este lipsa de vitamina A, este una dintre cele mai mari indicatori. Deoarece beta-carotenoide ca antioxidanti, pentru a păstra lor, pot fi utile pentru anumite tipuri de cancer, cum ar fi cancerul pulmonar, de piele, de stomac și pentru prevenirea cancerului de colon.

Potrivit cercetătorilor, vitamina anti-cancer efect anume din cauza de vitamina A contribuie la diferențierea celulelor, precum și cu faptul că poate ține sub control celulelor canceroase de creștere. Iubitorii sporturilor de iarnă pot folosi mai multe beta-caroten de stocare, deoarece galbenă de vopsea de radicali liberi-proprietățile de protecție, care sunt capabile de a neutraliza lumina solară puternică și mai uniformă de bronzare va oferi.

Manchester studii universitare s-a dovedit că cruda consumul de beta-caroten reduce sensibilitatea copilăriei alergie. Într-vitamine: avantajele și dezavantajele carotide și rudele au fost tratate (carotenoide) este caracteristic, că, în calitate de antioxidant de comportament. Deficitul de vitamina A poate duce la creșterea tumorii, în curs de dezvoltare o șansă, dar eu nu sunt în măsură să dovedească faptul că caroten și vitamina A-o dieta sau suplimente nutritive) va reduce riscul de cancer în țările în curs de dezvoltare.

Sondajele arată că carotenoide pot reduce bolile cardiovasculare și nivelul morbidității și bine afectează nivelul de colesterol. Vitamina c, împreună cu de a distruge un număr mai mare de caroten în prevenirea cataractei joacă un rol. Vitamina A: avantajele și dezavantajel. Carotenoidele aproximativ 60 am considerat ca probiotice, deoarece acestea provin de la capacitatea organismului de vitamina a produce. Beta-carotenul este unul din astfel de materiale, un mare dezavantaj, cu toate acestea, că pur și simplu greu și rău eficiența cu capacitatea organismului uman în procesul său. În cel mai bun caz, doar 40% din capacitatea folosite, dar, de asemenea, în cazul în care organismul nu este suficient de importante epes studenți și enzime, și apoi încă mai mică decât cantitatea care poate fi folosit.

Beta-caroten de absorbție

 


Vitamina A absorbției de o serie de factori pot împiedica, de exemplu: consumul excesiv de alcool, de muncă fizică grea, sport, stres și diferite tulburări gastro-intestinale și bélzavarok împiedică absorbția de vitamina E în organism. Și flora intestinala 100% satisface toate vitaminele, minerale și oligoelemente, absorbția și kivédhessük agenți patogeni.

Sanatoasa flora intestinala, astfel încât aveți nevoie pentru a, beta-caroten, în funcție de lungimea corpului. (Apropo, flora intestinala este foarte magic parte a organizației noastre, pentru că dacă el este sănătos, nu este chiar un virus sau o bacterie, în imposibilitatea de a depăși până în prezent, sistemele noastre imunitare nu știu. În lumea de astăzi, în cazul în care virușii și bacteriile atât de repede se schimbă, că vom găsi un antidot, putem arunca. Ei bine, faptul că infractorii pot bélbaktérium nostru de a neutraliza, dacă nu le faci în ruine și de a distruge toate tipurile de artificiale, alimente procesate, produse chimice, otravuri.

Din păcate, bélbaktériumainkat foarte ușor de a distruge din cauza necorespunzătoare și stilul de viață nefavorabile asupra mediului la urma. Asa ca nu fi surprins dacă mâncarea este o parte din el trece prin noi, și este, literalmente, din cauza lipsei de bacteriile intestinale și enzime, locul de muncă, nimeni nu va face pentru ei.) Da și, în general, dacă flora intestinală nu funcționează corect, corect, este foarte dificil de a conduce un stil de viață sănătos, nu este doar beta-caroten nu poate fi folosit, dar și substanțele nutritive necesare, vitamine, minerale, nu este în măsură de procesul de organizația noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *